Ο star του Grey's Anatomy χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο star του Grey's Anatomy χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου

Τι θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών τους;

Δεν μπορούμε ακόμη να χαρακτηρίσουμε με σιγουριά, αν το 2017 είναι μία καλή ή κακή χρονιά για τους celebrities του Hollywood, αφού μέχρι στιγμής υπάρχουν σχεδόν ισάριθμοι και χωρισμοί και νέες σχέσεις και γάμοι. Δεν είναι λίγοι οι stars που έχουν έναν επεισοδιακό χωρισμό, έρχονται όμως αυτοί που αρραβωνιάζονται ή παντρεύονται ή περιμένουν παιδάκι και αντισταθμίζουν κάπως την κατάσταση.

Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα έχουμε μόνο καλά νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτή τη φορά μάθαμε μία είδηση που μας στεναχώρησε αρκετά. Ο star του Grey's Anatomy αποφάσισε να χωρίσει από την σύζυγο του έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Ήταν ένας από τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές στη σειρά, μιας και κάθε του βλέμμα στην κάμερα με αυτά τα καταγάλανα μάτια ήταν αρκετό για να σε κάνει να τον ερωτευτείς.

Ο Jesse Williams (ή αλλιώς Dr. Jackson Avery στο Grey's Anatomy) και η σύζυγος του Aryn Drake-Lee αποφάσισαν έπειτα από πέντε χρόνια να χωρίσουν, διεκδικώντας όμως από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους. Το ζευγάρι στα χρόνια που είναι μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, την 3χρονη Sadie και τον 18 μηνών Maceo. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το ζευγάρι θα βγάλει το διαζύγιο συναινετικό, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στα παιδιά τους.

jesse williams