Love is in the air: Οι πρώτες φωτογραφίες της star με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Love is in the air: Οι πρώτες φωτογραφίες της star με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός

Δες τους στη πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Μπορεί μέχρι τώρα να πίστευες πως η σχέση της star με τον γνωστό τραγουδιστή, ήταν μόνο φήμες και τίποτα παραπάνω, προκειμένου να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει. Όπως όλα δέιχνουν όμως η νεαρή χώρισε οριστικά με τον σύντροφο της, έχει βρει αλλού τον έρωτα (και δεν άργησε καθόλου) και έκαναν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση χωρίς να κρύβονται.

Η Kylie Jenner και η σχέση της με τον Tyga αποτελεί πια παρελθόν και η σταρ έχει τραβήξει πλώρη για νέες παραλίες. Πριν από κάποιες εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός, αλλά και κάποιοι κοινοί θνητοί την απαθανάτισαν στο Coachella festival να περπατά χέρι χέρι με τον Travis Scott.

Και αν τότε είχαμε μόνο υποψίες, τώρα είμαστε πιο σίγουρες από ποτέ. Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φαίνεται πως αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz και δείχνουν να ενδιαφέρεται αρκετά ο ένας για τον άλλο.

GettyImages 673161686

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τους απαθανάτισε μαζί στην πρώτη τους δημόσια και κοινή έξοδο στο Toyota Center στο Houston, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι των play-offs του NBA μεταξύ των Houston Rockets και Oklahoma City Thunder.

GettyImages 673161666
GettyImages 673161690