Επιτέλους! Ο Brad Pitt συνάντησε τα παιδιά του μετά από πολύ καιρό! Τι ειπώθηκε μεταξύ τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ο Brad Pitt συνάντησε τα παιδιά του μετά από πολύ καιρό! Τι ειπώθηκε μεταξύ τους;

Ομολογούμε πως η στάση της Jolie μας ξάφνιασε

Ο Brad Pitt μπορεί να μας έχει ανησυχήσει λίγο το τελευταίο διάστημα με την εμφάνιση του, ωστόσο μετά από πολύ καιρό του συνέβη κάτι πολύ καλό και ομολογούμε πως μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βέβαια απορία μας προκάλεσε η στάση της Angelina Jolie σε αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού In Touch Weekly ο Brad Pitt είχε μία ολονύκτια συνάντηση με τα έξι του παιδιά, μετά από πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε ένα μεγάλο βήμα μεταξύ αυτού και του μεγαλύτερου γιου του Maddox μετά το συμβάν του αεροπλάνου.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι (που είναι απίθανο) ή που απλά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται εκεί έξω, η Angelina Jolie είχε έναν καβγά με τον Brad στο ιδιωτικό τους jet και μετά από μία «άσεμνη» πράξη του ηθοποιού προς τον Maddox (η οποία σύμφωνα με έρευνες που διενεργήθηκαν δε συνέβη ποτέ) η Jolie πήρε τα παιδιά και έφυγε, καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου.

Ο Maddox και η Angelina ήταν τα μόνα δύο άτομα της οικογένειας που δεν ήθελαν να δουν τον Brad για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Brad επισκέφθηκε τα παιδιά του σπίτι τους και πέρασε όλη τη νύχτα μαζί τους. Φυσικά, μαζί ήταν και οι νταντάδες τις οποίες έχει προσλάβει η Angie. Οι Pax και Maddox έμειναν επίσης μαζί του συζητώντας διάφορα θέματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε, όμως είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στις σχέσεις τους. Άγνωστο επίσης παραμένει το πως η Angelina επέτρεψε στον Brad να περάσει τόση ώρα με τα παιδιά χωρίς να είναι παρούσα, αλλά είναι απλά μια μικρή και αδιάφορη λεπτομέρεια.