Η Αθηνά Οικονομάκου με καυτό μαγιό στις Μαλδίβες πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Η Αθηνά Οικονομάκου με καυτό μαγιό στις Μαλδίβες πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Τι να πεις για το σώμα αυτής της κοπέλας

Οι διακοπές του Πάσχα μπορεί πλέον να αποτελούν παρελθόν, όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να γκρινιάζουμε γι΄αυτό, γιατί διανύουμε ήδη την πρώτη ημέρα ενός τριημέρου που σηματοδοτεί κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Μπορεί να μην ανήκουμε στις τόσο τολμηρές που θα κάνουν την πρώτη τους βουτιά αυτές τις μέρες, όμως μπορούμε να χαζέψουμε με τις ώρες και με την άνεση μας τις instagram- ικές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου, από τις πασχαλινές διακοπές της στις Μαλδίβες.

ΦΩΤΟ

Σίγουρα θα είχε πάρει το μάτι σου τα διάφορα posts της από το εξωτικό αυτό μέρος και σίγουρα θα ζήλεψες έστω και λίγο και θα ευχήθηκες να κολυμπούσες σε αυτά τα καταπράσινα νερά τους. Η Αθηνά Οικονομάκου μας χάριζε κάθε μέρα φωτογραφικό υλικό απο τις διακοπές της και καταλαβαίνεις πως μας ήταν (είναι) κάπως δύσκολο να μην τις σχολιάσουμε.

ΦΩΤΟ 2

Και δεν αναφερόμαστε τόσο στο μέρος, όσο στις εξωτικές και σούπερ σέξι εμφανίσεις της με μαγιό.Το κορίτσι αυτό έχει απλά κορμάρα και εμείς χαιρόμαστε κάθε φορά να τη βλέπουμε στα stories μας και στην αρχική μας.

Και αν νόμιζες πως η Αθηνά θα σταματήσει εκεί έκανες μεγάλο λάθος. Γιατί όπως εμείς διανύουμε 3ήμερο έτσι κι εκείνη. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να το περάσει εντός Αθηνών. Η όμορφη ηθοποιός όπως πολύ καλά φαντάστηκες βρίσκεται στη Μύκονο και μόλις είδαμε στα stories μας το καλλίγραμμο κορμί της να κάνει ηλιοθεραπεία.

18253790 10208388218332251 1198902302 n

Αθηνά, υποκλινόμαστε!