Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι το λιγότερο sexy και το έχουμε ήδη λατρέψει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο ζευγάρι του Hollywood είναι το λιγότερο sexy και το έχουμε ήδη λατρέψει

Oh! Yes…

Το Hollywood είναι ένας χώρος, όπου οι φήμες για τα ζευγάρια που δημιουργούνται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συνεχώς έρχονται και φέυγουν. Βέβαια θα μας πεις, οι φήμες είναι φήμες και σπάνια επαληθεύονται, όμως υπάρχουν φορές που έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και το πιο απίθανο σενάριο.

Τον τελευταίο καιρό τα πηγαδάκια του Hollywood κάνουν λόγο για δύο stars, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν μάλλον είναι μαζί. Και αν ισχύει πράγματι αυτό, τότε ίσως να μιλάμε για το πιο sexy και καυτό ζευγάρι των τελευταίων χρόνων.Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Baywatch στην οποία και πρωταγωνιστούν και πολλοί μιλούν για έναν έρωτα κεραυνοβόλο.

Ο Zac Efron και η Alexandra Daddario (μα τι γυναίκα) όπως όλα δείχνουν αποτελούν το νέο ζευγάρι του Hollywood και αν μας ρωτάς, ναι τους βρίσκουμε απίστευτα ταιριαστούς και αναμφίβολα το πιο sexy ζευγάρι . Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο stars βγαίνουν κρυφά και μάλιστα αυτό γίνεται εδώ και αρκετό καιρό, ανέφερε μία πηγή στο HollywoodLife.

Η ίδια πηγή αναφέρει, πως η Alexandra βρίσκει τον Zac super sexy, έξυπνο, αστείο και πως λατρεύει να δουλεύει μαζί του, ενώ κι εκείνος θεωρεί πως είναι μία εκπληκτική ηθοποιός και πραγματικά έξυπνη. Και μπορεί να μην επιβεβαιώνει κάτι κάποιος από τους δύο, εμάς πάντως αυτό το βίντεο στο Instagram account της Daddario μας λέει πολλά!