Έξω φρενών: Ο ηθοποιός «σπάει τη σιωπή του» και μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη star

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών: Ο ηθοποιός «σπάει τη σιωπή του» και μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη star

Τρεις μήνες και κάτι έχουν περάσει από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφος της αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν δρόμους διαφορετικούς. Το θέμα όμως είναι πως ο αυτός ο χωρισμός δεν είναι σαν όλους τους άλλους, αφού το ζευγάρι βρισκόταν ένα βήμα πριν από το γάμο.

Την άνοιξη του 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί και πως σκεφτόταν μάλιστα ο γάμος τους να γίνει στην Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά και ένα μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση του γάμου τους, το διάσημο ζευγάρι χώρισε, καθώς ο σύντροφος της, την παράτησε -όπως η ίδια ανέφερε- για μία συνάδελφο του.

Έκτοτε οι κακές γλώσσες άρχισαν να λένε διάφορα σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό και με το πως φέρθηκε στην τραγουδίστρια. Τρεις μήνες μετά ο νεαρός και κατά πολύ μικρότερος -πρώην- σύντροφος της star, όντας πραγματικά έξω φρενών με όσα έχουν ειπωθεί σπάει τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους.

Ο Joshua Sasse κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές μήνυμα μαινόμενος προς όλους αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός οτι χώρισε την Kylie Minogue. Ο ηθοποιός παρέα με την τραγουδίστρια είχαν δημιουργήσει μία καμπάνια σχετικά με τα διακιώματα των γυναικών, η οποία όμως φαίνεται πως έχει παρει την κάτω βόλτα μετά τον χωρισμό τους.

402F77E200000578 4494560 image a 11 1494482495752

Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που σχολίασαν, πως από τότε που χώρισε με την Kylie παράτησε τελείως την οργάνωση και εκείνος φυσικά «ξέσπασε» κατά των «hater» που τον θεωρούν υπεύθυνο για όλη αυτή την κατάσταση. Φυσικά όλο αυτό δεν αλλάζει την έκβαση της σχέσης τους, αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει πια οριστικά.

40074BC800000578 4481110 image a 44 1494121628463