Oι χωριστές διακοπές του διάσημου ζευγαριού φουντώνουν τις φήμες περί διαζυγίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oι χωριστές διακοπές του διάσημου ζευγαριού φουντώνουν τις φήμες περί διαζυγίου

Ή μήπως είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός;

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα το διάσημο ζευγάρι έχει την τρίτη επέτειο του από την ημέρα που παντρεύτηκε και αντί να μοιραστούν χαρούμενες και ρομαντικές φωτογραφίες γι’ αυτό σε όλα τα social media, όπως θα έκανε κάθε ζευγάρι, αυτοί πρόκειται να περάσουν την ημέρα τουλάχιστον χίλια μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον.

Για την ακρίβεια ένα αμερικάνικο περιοδικό αναφέρει σε δημοσίευμα του, πως το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 24 Μαΐου του 2014 μάλλον βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. «Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι καλά για το ζευγάρι», αναφέρει μία πηγή.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοια δημοσιεύματα, αφού πριν από μερικούς μήνες και μετά την ληστεία της Kim Kardashian ανέφεραν και πάλι πως το ζευγάρι είναι κοντά στο διαζύγιο. Όπως πολύ καλά κατάλαβες αναφερόμαστε στην reality star και τον rapper σύζυγο της Kanye West.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 38χρονος τραγουδιστής έφυγε από το Los Angeles για μία απομακρυσμένη βουνοκορφή στο Wyoming, προκειμένου να δουλέψει το καινούργιο του album. Η Kim, παραμένει στο LA, ωστόσο έχει πάρα πολύ καιρό να ανεβάσει μία φωτογραφία στα social της με τον σύζυγο της.

Σου θυμίζουμε επίσης πως στο Met Gala φέτος εμφανίστηκε χωρίς τον Kanye West, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάντα πήγαιναν μαζί. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και καιρό ο γάμος του ζευγαριού περνάει κρίση και μετά τη νέα είδηση πως θα περάσουν την επέτειο τους χωριστά, ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Θα το μάθουμε στην πορεία!