Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί των Καννών κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί των Καννών κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πέρυσι την γλίτωσε, όχι όμως και φέτος

Ένα από τα μεγαλύτερα event του Hollywood, αλλά και του κόσμου, άνοιξε σήμερα αυλαία και δεν είναι άλλο από το Φεστιβάλ των Καννών, που γιορτάζει φέτος την 70η του επέτειο. Πλήθος celebrity έδωσε το «παρών» στην έναρξη, με την Bella Hadid, την Emily Ratajkowski και τη Lily Rose Depp να κλέβουν την παράσταση.

Και οι τρεις φορούσαν μακριά gowns σε σαμπανιζέ απόχρωση, άκρως αποκαλυπτικά, όμως μόνο μία ήταν αυτή που για μία ακόμη φορά τράβηξε επάνω της όλα τα βλέματα. Ο λόγος για την εκθαμβωτική Bella Hadid, η οποία έκανε τα φλας να στραφούν επάνω της, όχι μόνο γιατί ήταν μία οπτασία, αλλά και γιατί το ατύχημα της στο κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

GettyImages 684226390

Θα θυμάσαι σίγουρα την περσινή της εμφάνιση στο περσινό Met Gala (και να θες να την ξεχάσεις δηλαδή δεν γίνεται) με το μακρύ κατακόκκινο gown της, που ήταν ανοιχτό τόσο στην πλάτη όσο και στο πλάι, αφήνοντας μας μία αίσθηση, πως η star δεν φορούσε εσώρουχο. Πες την αλήθεια, καρδιοχτύπησες κι εσύ, όσο κι εμείς φοβούμενη μην της συμβεί κάτι εκείνη τη στιγμή και εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και η star πέρασε τη βραδιά χωρίς ατυχήματα.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για φέτος, που στο gala της έναρξης του Φεστιβάλ των Καννών συνέβη το αναπόφευκτο. Καθώς η 20χρονη περπατούσε στο κόκκινο χαλί παρέα με τον παρέα της Mohamed κι εκεί που χαιρετούσε τον κόσμο, ένα αεράκι φύσηξε σηκώνοντας το φόρεμα της Bella, το οποίο ήταν ήδη αρκετά ανοιχτό και αποκαλυπτικό, με αποτέλεσμα να φανεί το ενσωματωμένο εσώρουχο που είχε.

GettyImages 684205512

Η ίδια στην αρχή έδειξε να μην κατάλαβε τι έχει συμβεί, αφού συνέχισε να περπατά ανενόχλητη, με τις φωτογραφίες φυσικά να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς να λες, που δεν έγινε τίποτα χειρότερο.

GettyImages 684204142

Λίγη προσοχή όμως Bella!