4 πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη σχέση της Kate Middleton και της Pippa

Ερμιόνη Σαρρή
4 πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη σχέση της Kate Middleton και της Pippa

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Σήμερα δεκαεννιά Μαΐου του 2017 η Pippa Middleton παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της James Matthews και όλα τα ΜΜΕ επικεντρώνονται σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε πάρε μία μικρή γεύση για τον χώρο της δεξίωσης και την εκκλησία και σήμερα λόγω ημέρας σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σου κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση των αδερφών Middleton.

Η Kate εμφανίζεται αρκετά συχνά μαζί με την αδερφή της Pippa και η δεύτερη είχε καταφέρει να είναι μία από τις πιο ωραίες παρουσίες στο γάμο της πρώτης. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το λευκό φόρεμα της Pippa;

Τι δε γνωρίζαμε, λοιπόν, μέχρι σήμερα για τη σχέση της Pippa και της Kate Middleton;

1.Οι δύο αδερφές, κατά τη διάρκεια του χωρισμού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, συγκατοικούσαν στην περιοχή Chelsea του Λονδίνου. Εκείνη την εποχή είχαν έντονη κοινωνική ζωή αν και η Kate Middleton προτιμούσε να μένει σπίτι με φίλους και συγγενείς. Γρήγορα, όμως, άλλαξε γνώμη.

2.Η Pippa συμβούλευε την Kate, όταν είχε να βγει κάποιο ραντεβού. Βλέπεις η Pippa ήταν πάντα η πιο κοινωνική, δραστήρια και το party animal της οικογένειας οπότε αν και μικρότερη συνήθιζε να δίνει εκείνη συμβουλές στη μεγάλη της αδερφή!

3. Μεγάλωσαν και οι δύο με το ίδιο πάθος για τα sports. Οι αδερφές Middleton έπαιζαν μαζί στην σχολική ομάδα hockey του Κολλεγίου Marlborough, όπου φοιτούσαν ενώ κατά τα εφηβικά τους χρόνια η καθεμία ασχολήθηκε και με διαφορετικές δραστηριότητες. Η Kate έκανε κολύμβηση, τρέξιμο και yoga ενώ η Pippa έπαιρνε μέρος σε μαραθώνιους, αγώνες ποδηλασίας και σκι.

4. Η Kate Middleton ήθελε να είναι σήμερα παράνυμφος της Pippa αλλά δεν της επιτράπηκε. Η παράδοση θέλει τις παράνυμφους να πρέπει να είναι άγαμες και μικρότερες σε ηλικία από τη νύφη. Διπλό το x, όπως καταλαβαίνεις!