Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά στις «κατηγορίες» για το σημερινό επεισόδιο του Survivor

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά στις «κατηγορίες» για το σημερινό επεισόδιο του Survivor

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο σχετικά με την προβολή του αποψινού επεισοδίου του Survivor. Σήμερα 19 Μαΐου είναι μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν και είπαν πως είναι η πιο λάθος ημέρα για να προβληθεί ο αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Ο παρουσιαστής προέρχεται από τον Πόντο και το διαδίκτυο τα «έβαλε» μαζί του.

Ο ίδιος, πριν από λίγα λεπτά, πήρε θέση σε όλο αυτό και αναφέρει πως ούτε ο ίδιος ήθελε να προβληθεί αυτό το επεισόδιο μία τέτοια ημέρα σαν τη σημερινή. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Σήμερα, λοιπόν, που κάποιοι μπορεί να παρακολουθήσετε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες ενός τηλεπαιχνιδιού, μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός...θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου.
Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές. Και όπως είπα παραπάνω, είναι κρίμα να αφήνουμε ένα απλό παιχνίδι να επισκιάζει την σημασία της ημέρας.»

https://www.instagram.com/p/