Η φωτογραφία που περιμέναμε εδώ και καιρό: Η Irina Shayk ποζάρει με μαγιό λίγο καιρό μετά τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία που περιμέναμε εδώ και καιρό: Η Irina Shayk ποζάρει με μαγιό λίγο καιρό μετά τη γέννα

Είναι πραγματικά απίστευτο το σώμα της

Εδώ τα λέγαμε και πάλι πριν από μερικές ημέρες, που η Irina Shayk απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles και φορώντας ένα κοντό πλεκτό μπλουζοφόρεμα μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Εντάξει, γνωρίζαμε πως δεν είχε πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της, όμως είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα επανήλθε το σώμα της.

Πριν από σχεδόν δύο μήνες η Ρωσίδα καλλονή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πλέον έχει ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος. Η εγκυμοσύνη άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί είναι το πιο όμορφο και σημαντικό πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας. Και μπορεί η Irina να μην παραδέχθηκε ποτέ την εγκυμοσύνης, τώρα όμως που έχει την κορούλα της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Και μπορεί να μας εντυπωσίασε τις προάλλες με την εμφάνιση της, όμως η φωτογραφία που περιμέναμε πως και πως να δούμε ήρθε σήμερα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η 31χρονη καλλονή κοινοποίησε στο προσωπικό account της στο Instagram μία φωτογραφία, όπου φοράει το μαγιό της και κάνει μπάνιο στην πισίνα.

https://www.instagram.com/p/

Καταλαβαίνεις πως η αντίδραση μας δεν ήταν και πολύ φυσιολογική. Μα πες μας εσύ, είναι δυνατόν να γέννησε πριν από δύο μήνες και να έχει αυτό το κορμί; Πραγματικά τη ζηλεύουμε!