Μόλις δυόμιση μήνες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις δυόμιση μήνες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Και όμως είναι μητέρα δύο παιδιών

Σχεδόν δυόμιση μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Τη χρονιά που μας πέρασε το όνομα της ακούστηκε αρκετά, αφού φήμες την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στο πιο πολύκροτο διαζύγιο της δεκαετίας, αυτό των Brangelina.

Όπως πιθανότατα να έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στη Marion Cotillard, η οποία δύο ημέρες μετά τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγο της Guillaume Canet. Φυσικά, τότε οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν και να λένε πως το παιδί είναι του Brad, με την ηθοποιό να διαψεύδει τις πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/

Στις 17 Μαρτίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι φυσικό διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Δυόμιση μήνες μετά η γλυκιά ηθοποιός κάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες και είναι πιο εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά. Όσο για το σώμα της; Η λέξη άψογο, είναι πολύ μικρή για να το περιγράψει.

https://www.instagram.com/p/

Το έχουμε εμπεδώσει άλλωστε πια, πως οι stars του Hollywood τα κιλά της εγκυμοσύνης τα εξαφανίζουν στο πι & φι. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

 1 2

Η Marion, φορούσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με στρας, το οποίο εκτός από ένα εκθαμβωτικό μπούστο, είχε κι ένα σκίσιμο στο πλάι, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

 1

Δίνουμε δέκα με τόνο σε αυτή τη μαμά δύο παιδιών (το τονίζουμε αυτό) γι’ αυτή της την εμφάνιση.