Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από την παραλία του Survivor που έγινε viral

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από την παραλία του Survivor που έγινε viral

Σίγουρα την είδες κι εσύ

Πριν από δύο ημέρες είδαμε στους δέκτες της τηλεόρασης μας τον Σάκη Ρουβά να επισκέπτεται τους παίκτες του Survivor στην παραλία τους, όπου μαζεμένοι όλοι γύρω από μία φωτιά, τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες μέχρι αργά το βράδυ. Ήταν ένα πλάνο σαν αυτά που θες να κάνεις το καλοκαίρι με τους φίλους σου στις παραλίες του νησιού.

Ευτυχώς η υπομονή που κάναμε από την πρώτη μέρα που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποχώρισαν για τον Άγιο Δομίνικο, ανταμείφθηκε με το πιο όμορφο επεισόδιο. Ψέματα δεν θα σου πούμε, θα μας άρεσε κι εμάς να βρισκόμασταν έτσι σε μια παραλία και να μας τραγουδάει ο Σάκης.

https://www.instagram.com/p/

Ο 45χρονος τραγουδιστής και πατέρας τεσσάρων παιδιών εν τω μεταξύ κοινοποίησε πριν από λίγες ώρες στο προσωπικό του account στο Instagram μία φωτογραφία από την παραλία του Survivor, η οποία έγινε viral. Στην εν λόγω φωτογραφία απαθανατίζεται ο Σάκης να φορά μόνο τη βερμούδα του και να γυμνάζεται στο μονόζυγο που έφτιαξε ο Ορέστης Τσανγκ, όταν οι Μαχητές μεταφέρθηκαν στην ίδια παραλία με τους Διάσημους.

https://www.instagram.com/p/