Η κίνηση της Kate Middleton με τον πρίγκιπα George που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Kate Middleton με τον πρίγκιπα George που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Τι συνέβη και ξέχασε κάτι τόσο σημαντικό;

Η Kate Middleton είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζουμε πάρα πολύ, τόσο ως χαρακτήρα και ως προσωπικότητα, όσο και ως μητέρα. Φροντίζει τα πάντα γύρω από την οικογένεια της και προσπαθεί να τα έχει όλα στην εν τέλεια. Όμως η πολλή προσοχή και τελειότητα ενίοτε έχει και αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως συνέβη και αυτή τη φορά που η Kate Middleton έκανε κάτι ή μάλλον ξέχασε να κάνει κάτι, με αποτέλεσμα να λάβει αρνητική κριτική από τους χρήστες του διαδικτύου. Οι χρήστες την κατέκριναν για μία ακόμη φορά για τις ικανότητες της ως μητέρα, καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρίγκιπα George σε αυτοκίνητο εν κινήσει, χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας.

DARLGWVW0AAWvp3

Αυτό συνέβη την ημέρα του γάμου της Pippa Middleton με τον James Matthews το Σάββατο 20 Μαΐου, όταν οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη βασιλική οικογένεια να κατευθύνεται προς την εκκλησία, και τον πρίγκιπα George να είναι τελείως γυρισμένος στο πλάι και να χαιρετά τον κόσμο έξω από το τζάμι.

prince george backgrid 1

Και μπορεί το αυτοκίνητο να κινούταν σε έναν ιδιωτικό δρόμο, όπου δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα, άρα και πιθανότητα κάποιας σύγκρουσης, ωστόσο οι αρνητικές κριτικές δεν σταμάτησαν, καθώς ανέφεραν ότι θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Πιθανότατα αυτό έγινε άθελα της και πάνω στη σύγχυση της στιγμής, αλλά πως γίνεται να ξέχασε κάτι τόσο σημαντικό;