Το νέο ειδύλλιο του καλοκαιριού αποτελεί ήδη παρελθόν! Ο star επανασυνδέθηκε με την πρώην του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο ειδύλλιο του καλοκαιριού αποτελεί ήδη παρελθόν! Ο star επανασυνδέθηκε με την πρώην του

Κάποιος μας κάνει σίγουρα πλάκα

Αν είχαμε τη δυνατότητα να χαρακτηρίσουμε αστείο κάποιο γεγονός ή ακόμη καλύτερο ανέκδοτο, τότε αυτό θα ήταν η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού η οποία αποτελεί ήδη παρελθόν. Μόλις χθες μάθαμε πως οι δύο stars αποτελούν το νέο ειδύλλιο του καλοκαιριού και λίγες ώρες αργότερα δεν υπήρχε πουθενά.

Το λες και σχέση εξπρές, αφού δεν είναι ούτε δύο βδομάδες που ο 33χρονος σταρ βγαίνει με το 19χρονο μοντέλο και πάνω που είπαμε πως αυτό ναι είναι ένα από τα νέα ζευγάρια του καλοκαιριού εκείνος επανασυνδέεται με την πρώην του. Ναι, ναι καλά διάβασες ο Scott Disick (σίγουρα ελιχες καταλάβει για ποιον μιλούσαμε) και η Bella Thorne όπως όλα δείχνουν δεν είναι πια μαζί, αφού μόλις λίγες ώρες μετά τα τετ-α-τετ μαζί εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με την πρώην του.

Και δεν εννοούμε την Kourtney Kardashian, αλλά την celebrity stylist Chloe Bartolli. Καλά θυμάσαι, με αυτή που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να απατά την Kourtney το 2015, οδηγώντας φυσικά τη σχέση τους στον χωρισμό. Όπως είναι φανερό λοιπόν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, επομένως και η reality star καλά κάνει που αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της με τον Younes.

Ο Scott είναι ο ορισμός του αδιόρθωτου. Μα δεν είναι δυνατόν τη μία μέρα να φλερτάρει με τη Bella Thorne και την επόμενη να φιλιέται στην ίδια πισίνα με την πρώην του. Υπάρχει ξεκάθαρα μία κάποια σύγχυση στο κεφάλι του και αυτό κάπως πρέπει να αλλάξει.