Η φωτό της Χριστίνα Μπόμπα & του Σάκη Τανιμανίδη μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Η φωτό της Χριστίνα Μπόμπα & του Σάκη Τανιμανίδη μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Άνετα τη χαρακτηρίζεις #couplegoals

Το ότι η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και κάποιους μήνες είναι στον Άγιο Δομίνικο το γνωρίζεις, το ότι είναι η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, το γνωρίζεις επίσης (για ποιον άλλον λόγο θα είχε πάει στη Δομινικανή δημοκρατία άλλωστε), αυτό που δεν γνωρίζεις είναι το πόσο αχώριστοι είναι οι δυο τους και πόσο αγαπημένοι.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνηθίζει να ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram account της από την καθημερινότητα της στον Άγιο Δομίνικο, όμως πολύ σπάνια τη βλέπουμε να κάνει πράγματα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γι’ αυτό μάλλον είπε να αναθεωρήσει και να ανεβάσει την πιο ωραία φωτογραφία τους.

Το στιγμιότυπο αυτό, πραγματικά μας μάγεψε! Αφενός ζηλέψαμε απίστευτα το σκηνικό και το περιβάλλον, ε ναι ήρθαμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, αφετέρου μας έδειξαν για μία ακόμη φορά τι σημαίνει γιατί χρησιμοποιούμε το hashtag #couplegoals. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απαθανατίστηκαν μαζί να περπατούν στην παραλία με τις σανίδες και τα κουπιά τους, έτοιμοι και οι δύο για το απόλυτο καλοκαιρινό trend χόμπι, το sup!

Μα δες τους, δεν είναι υπέροχοι;