Μας την έφερε για τα καλά: Το διάσημο supermodel παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας την έφερε για τα καλά: Το διάσημο supermodel παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Ήταν κάτι που περιμέναμε πως θα γίνει

Μετά τη Margot Robbie και τον Tom Ackerley που παντρεύτηκαν κρυφά πριν από κάποιους μήνες, άλλο ένα ζευγάρι μας την έσκασε και παντρεύτηκε χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Το διάσημο supermodel ενώθηκε με τα δεσμά τους γάμου με τον αγαπημένο της ύστερα από δύο χρόνια σχέσης και σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, ωστόσο ήρθε πιο κοντά ο ένας στον άλλο μετά από έναν χρόνο, αφού το 2015 ανακοίνωσαν κι επίσημα πως είναι μαζί. Υπήρχαν για καιρό οι φήμες πως το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί, ωστόσο τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Να όμως που μας την έφεραν και χθες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η Miranda Kerr και ο Evan Spiegel ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στο σπίτι τους στο Brentwood στο Los Angeles με τους γονείς της 34χρονης καλλονής να έρχονται από την Αυστραλία αποκλειστικά και μόνο για τον γάμο της κόρης τους. Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Miranda ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, γράφοντας από κάτω «I said yes»!