Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ήδη βρει την παράνυμφο για τον γάμο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ήδη βρει την παράνυμφο για τον γάμο τους

Όλοι περιμένουν τη στιγμή που ο πρίγκιπας θα κάνει την πολυπόθητη πρόταση

Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (ή μήπως Rachel που είναι το βαφτιστικό της;) καλά κρατεί και σε λίγο καιρό συμπληρώνεται ένας χρόνος για τη σχέση τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει ήδη βρει την παράνυφο για το γάμο του, επομένως και η πρόταση θα πλησιάζει. Λες να την κάνει μόλις κλείσουν ένα χρόνο σχέσης;

Όποτε και να ανακοινωθεί (γιατί θα ανακοινωθεί) το σίγουρο είναι ένα: πως η είδηση αυτή θα είναι το highlight της ημέρας και θα περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της Meghan. Η κολλητή φίλη της ηθοποιού, Priyanka Chopra κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στην τηλεόραση, ρωτήθηκε για τη σχέση του ζευγαριού και μόνο καλά λόγια είχε να πει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Harry θα κάνει σύντομα την πρόταση γιατί πρώτη φορά βλέπει την φίλη της τόσο ευτυχισμένη.

201702171487324228387260874

Ρωτήθηκε επίσης αν θα είναι αυτή η παράνυφος της Meghan, με την Priyanka να μη δίνει μία σίγουρη απάντηση. «Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ, αλλά θα είναι σίγουρα μία πολύ αγχωτική διαδικασία, αφού θα σε κοιτάζει όλος ο κόσμος», ανέφερε η star. Φυσικά, εάν η Priyanka γίνει η «Κυρία επί των Τιμών» της ηθοποιού, αυτό σημαίνει πως θα είναι αρκετοί stars του Hollywood καλεσμένοι στον γάμο, κάτι που δεν θα αρέσει όμως καθόλου στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως και να έχει, μπορεί να μην ξέρουμε πότε θα γίνει η πρόταση, ξέρουμε όμως σίγουρα ποια θα είναι η παράνυφος!