Είναι απίστευτο! Η σταρ περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και έχει αυτό το σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι απίστευτο! Η σταρ περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και έχει αυτό το σώμα

Και η κοιλίτσα της δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάπως την εγκυμοσύνη της συγκεκριμένης σταρ, τότε η λέξη που θα της ταίριαζε περισσότερο από όλες, είναι η «αστραπή». Και αυτό γιατί πριν από σχεδόν έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Πριν προλάβει η κορούλα της να γίνει ενός έτους, το όμορφο μοντέλο ανακοίνωσε με μία φωτογραφία της στο Instagram, πως σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Όπως ίσως να έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στην Bar Refaeli, η οποία στα τέλη Μαρτίου ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγος της Adi Ezra σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδάκι τους. Η 31χρονη δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού της, όμως ότι και να είναι θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Το μοντέλο ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και η απορία μας πάντα είναι η ίδια.

Πως γίνεται και πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη της να έχει αυτό το σώμα; Τα κιλά ας πούμε τα παίρνει σε μπόι; Η 31χρονη βρίσκεται στην Ταϊλάνδη στο νησί Koh Samui με τον σύζυγο της, όπου απολαμβάνουν ένα baby moon όπως το αποκαλεί η ίδια και τις φωτογραφίες που κοινοποίησε με το μαγιό της πρέπει να τις δεις.

40F6A24700000578 4558594 Model mama Bar Refaeli showed off her beautiful bump and ample c a 12 1496233850037

Η Bar φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό σε nude απόχρωση με κορδόνι στο στήθος και λευκό κιμονό και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως το κορμί της απλά δεν υπάρχει. Διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη και είναι θέμα μηνών μέχρι να γεννήσει και είναι κορμάρα. Bar, πες μας ποιο είναι το μυστικό σου!