Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της, η Αθηνά Ωνάση βγαίνει με νέο σύντροφο

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της, η Αθηνά Ωνάση βγαίνει με νέο σύντροφο

Είναι αυτός ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά;

Ένας χρόνος πέρασε ήδη από την ημέρα που μάθαμε πως η Αθηνά Ωνάση και ο Doda Miranda αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Εντάξει, δεν λες τον χωρισμό τους και πολύ ειρηνικό, αφού οι διαμάχες δεν έλειψαν μεταξύ τους. Και μπορεί τα πράγματα να μην έχουν φτιάξει τελείως μεταξύ τους, ωστόσο η νεαρή κληρονόμος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει ήδη τον Αλβάρο.

Ζωντανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός, πως η Αθηνά Ωνάση φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός Ιταλού ιππέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, με το νέο της αμόρε γνωρίστηκε όταν εκείνη του πούλησε ένα από τα άλογα της και απ’ ότι φαίνεται ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος,, αφού έκτοτε είναι συνεχώς μαζί, ενώ φωτογραφίζονται και πολύ συχνά οι δυο τους.

AO2 473 355

Ο Alberto Zorzi, όπως είναι το όνομα του νέου της φίλου, είναι ένας πλούσιος Ιταλός ιππέας και με την Αθηνά γνωρίστηκε -καλύτερα- σε ένα φιλανθρωπικό gala στο Μιλάνο. Όπως όλα δείχνουν ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή και κάπως έτσι όλοι μιλούν για τη νέα σχέση στο χώρο της showbiz.

AO1

Πηγή φωτογραφιών: secret