Πάρε βαθιά ανάσα: Η νέα ταινία Harry Potter έρχεται στο τέλος της χρονιάς

Γωγώ Φούντα
Πάρε βαθιά ανάσα: Η νέα ταινία Harry Potter έρχεται στο τέλος της χρονιάς

Μόνο που ο πρωταγωνιστής δεν είναι ο διάσημος μάγος

Είναι λογικό την επιτυχία να προσπαθείς να την εξαργυρώνεις όσο το δυνατόν περισσότερο και με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Κάτι που φυσικά συμβαίνει και με το έπος Harry Potter, το οποίο μπορεί να ολοκληρώθηκε, οτιδήποτε σχετικό όμως με τον κόσμο των μάγων εξακολουθεί να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Μετά λοιπόν το-ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός-Fantastic Beasts and where to find them, έρχεται κάτι απρόσμενο, κάτι σκοτεινό, σίγουρα όχι αδιάφορο, που θα προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στα εκατομμύρια φανατικών του υπέρ-διάσημου μάγου.

Πώς έγινε ο Λόρδος Βόλντεμορτ τόσο κακός και ζοφερός; Τι ήταν αυτό που αλλοίωσε το χαρακτήρα του και τον έκανε έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας;

voldemort origins of the heir 2

Δύο Ιταλοί λοιπόν, είχαν την ιδέα να σκάψουν λίγο βαθύτερα στα παιδικά χρόνια του Tom Riddle, και να δημιουργήσουν το Voldemort: Origins Of The Heir, το οποίο αποτελεί το prequel του Harry Potter. Η ιστορία αρχίζει με τη δολοφονία της Hepzibah Smith, απόγονος της Hufflepuff, την οποία και ερευνά η Grisha MacLaggen, απόγονος του Griffindor.

voldemort origins of the heir

Να τονίσουμε ότι η παραγωγή είναι μικρή και πιθανότατα να μη δούμε τα απίστευτα εφέ των προηγούμενων ταινιών, αλλά από τη στιγμή που έχεις έστω και για μία στιγμή πει Wingardium Leviosa κρατώντας στυλό, αξίζει τον κόπο να περιμένεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.