Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood; Τι αποκάλυψε η νεαρή star;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood; Τι αποκάλυψε η νεαρή star;

Μήπως το παρελθόν τους χτύπησε και πάλι την πόρτα;

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όλοι οι stars της showbiz λίγο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού πολλές φορές αποκαλύπτεται πως υπήρξαν έστω και για μία εβδομάδα ζευγάρι (ή έστω έβγαιναν για κάποιο χρονικό διάστημα). Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με αυτό το ζευγάρι τώρα, που δεν ξέρουμε ακόμη με βεβαιότητα εάν είναι πράγματι ζευγάρι.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Zoe Kravitz να είναι ζευγάρι με τον rapper Drake. Ναι, ναι καλά διάβασες, η 28χρονη που το 2013 είχε ένα φλερτ με τον rapper (είχαν απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ-α-τετ σε συναυλία της Beyonce) φημολογείται πως είναι και πάλι ζευγάρι με τον Drake. Και επειδή τα δημοσιεύματα δεν είναι και τόσο διαφωτιστικά η Zoe πήρε τον λόγο στην εκπομπή του Andy Cohen και μας ξεκαθάρισε κάποια πρράγματα.

zoe kravitz d9b4971d 6bce 4f87 be2a f967d3e901f7

Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν είναι μαζί με τον Drake εκείνη είπε: «Βγαίναμε για πολύ μικρό διάστημα. Πλέον είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ξέρεις τώρα». Ο παρουσιαστή δεν ικανοποίηθηκε ιδιαίτερα από την απάντηση της και την πίεσε λίγο παραπάνω με τη Zoe να αναφέρει πως αν έβγαινε με τον Drake θα το γνώριζε και δεν θα είχε πρόβλημα να πει ή να αρνηθεί κάτι.

tumblr n6u8v3Lx8a1tp1cxoo1 1280 3360

Επομένως δεν έχουμε νέο φλερτ στο Hollywood όσο και αν μας στεναχωρεί αυτό!