Τα ονόματα των διδύμων της Beyonce και ο ρόλος της Blue Ivy σε αυτά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα ονόματα των διδύμων της Beyonce και ο ρόλος της Blue Ivy σε αυτά

Plus: Ποιος είναι αυτός που γνωρίζει με βεβαιότητα τα ονόματα τους;

Εάν υπάρχει μία είδηση που σημάδεψε τόσο το 2017, όσο το διαζύγιο των Brangelina το 2016, τότε αυτή δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της Beyonce στο Instagram την 1η Φεβρουαρίου, πως περιμένει δίδυμα. Η κοιλίτσα της φούσκωνε ολοένα και περισσότερο και ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που θα έφερνε στον κόσμο τα παιδάκια της.

Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όταν και ανιχνεύτηκαν κάποιες περίεργες κινήσεις, έξω από μαιευτήριο του Los Angeles. Και μπορεί να το μάθαμε λίγο καθυστερημένα, όμως δεν είναι κάτι που μας εξέπληξε αφού και στην πρώτη της εγκυμοσύνη το ανακοίνωσε έπειτα από δύο ημέρες. Τα διδυμάκια της μάλιστα πέρασαν ίκτερο, λόγω του πρόωρου τοκετού και μόλις εχθές τα πήραν πίσω στο σπίτι.

Εχθές επίσης μάθαμε και τα ονόματα των μωρών, τα οποία μάλιστα δεν είναι ακόμη σίγουρα, αφού οι γονείς δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα. Ωστόσο πηγές αναφέρουν πως στα ονόματα βοήθησε πολύ η Blue Ivy, η οποία έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της μεγάλης αδερφής. Ο Shawn και η Bea όπως θέλουν οι πληροφορίες μέχρι στιγμής να είναι τα ονόματα τους, ονομάστηκαν έτσι από τους γονείς τους ζευγαριού.

Μάλιστα ο χορογράφος της Beyonce, Frank Gatson Jr γνωρίζει ήδη ποια είναι τα ακριβή ονόματα τους, ωστόσο δήλωσε πως δεν πρόκειται να «μαρτυρήσει» τίποτα, προτού το πον οι γονείς.