Ο σύζυγος της Cindy Crawford μόλις μας έδωσε τις πρώτες «εικόνες» των διδύμων Alamuddin-Clooney

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο σύζυγος της Cindy Crawford μόλις μας έδωσε τις πρώτες «εικόνες» των διδύμων Alamuddin-Clooney

Πόσο ανυπομονούμε να τα δούμε

Ο Rande Gerber και η Cindy Crawford είναι πολύ καλοί φίλοι με τον George Clooney και την σύζυγο του Amal Alamuddin και ήταν και οι πρώτοι που ήξεραν επίσημα πως η γνωστή δικηγόρος περιμένει δίδυμα. Μάλιστα η Cindy Crawford είχε αποκαλύψει άθελα της και το φύλο των μωρών, όταν πόσταρε στο Instagram account της μία φωτογραφία με δύο ζιπουνάκια, ένα κοριτσίστικο και ένα αγορίστικο.

Και τώρα από την ίδια οικογένεια και πάλι έχουμε τις πρώτες «εικόνες» από τα διδυμάκια του διάσημου ζευγαριού. Η Amal Alamuddin έφερε στον κόσμο τα μωράκια της πριν από περίπου 3 εβδομάδες και όπως καταλαβαίνεις τόσο εκείνη, όσο και ο George Clooney διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους.

419C5F3500000578 4636346 Dynamic duo On Friday Rande Gerber couldn t help but gush over h a 10 1498348079541

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά έγινε και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, όπως μας έδωσε ο Rande Gerber να καταλάβουμε. Όχι, δεν μας έδειξε φωτογραφίες τους, αν και θα το θέλαμε, αλλά δήλωσε σε συνέντευξη του στο Entertainment Tonight, πως τα παιδιά του George Clooney και της Amal Alamuddin είναι μία μικρογραφία τους.

«Είδα τα παιδιά, πήγαμε με την Cindy στο σπίτι τους στο Λονδίνο και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί τους. Τα δίδυμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός και των δύο, είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένα και όμορφα", ανέφερε. Καταλαβαίνεις πόσο ανυπομονούμε να δούμε την πρώτη τους φωτογραφία έτσι δεν είναι;