Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το πιο όμορφο κορίτσι που μπορείς να δεις στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το πιο όμορφο κορίτσι που μπορείς να δεις στο Instagram

Μας φτιάχνει τη διάθεση αυτή τη ζεστή Κυριακή

Για την Χριστίνα Μπόμπα έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές εδώ στο Queen.gr που πλέον τα λόγια μας έχουν στερέψει και δεν ξέρουμε πια τι να πούμε κάθε φορά που τη βλέπουμε. Το επίθετο της άλλωστε είναι αυτή ακριβώς η λέξη που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά που τη βλέπουμε στην αρχική σελίδα του Instagram account μας.

Κάπως έτσι λοιπόν και πάλι, χαζεύοντας στο Instagram αυτή την πολύ ζεστή Κυριακή θα λέγαμε πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία που κοινοποίησε πριν από κάποιες ώρες και όπως καταλαβαίνεις μόνο με το στόμα ανοιχτό θα μπορούσε να μας αφήσει. Ωστόσο δεν ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα αυτή τη φορά γιατί μας έχει συνηθίσει και μαγέψει με την ομορφιά της, οπότε απλά μας φαίνεται πολύ «ok» κάθε φορά που τη βλέπουμε.

Φορώντας ένα λευκό πλεκτό μαγιό και όντας τελείως αμακιγιάριστη (ναι εδώ πάθαμε ένα σοκ) πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μας χάρισε την πιο όμορφη και σέξι σέλφι της. Τελικά ναι, η Χριστίνα Μπόμπα ακόμα και χωρίς ίχνος make-up είναι το πιο ωραίο κορίτσι που μπορείς να δεις, όχι μόνο στο Instagram, αλλά παντού!