Πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε; Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφος της σε μία σπάνια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε; Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφος της σε μία σπάνια εμφάνιση

Τους είχαμε χάσει πραγματικά

Μπορεί να είναι μία από τις πιο γνωστές και σούπερ τραγουδίστριες της ξένης μουσικής σκηνής και να μας έχει εκπλήξει ουκ ολίγες φορές με τις δημόσιες εμφανίσεις της -και όχι μόνο- όταν όμως μιλάμε για την προσωπική της ζωή τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ.

Πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες μάθαμε πως έχει νέο σύντροφο και μετά από εκείνη την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τους έχουμε χάσει τελείως. Όπως καταλαβαίνεις δημιουργείται μία κάποια έκπληξη και περιέργεια μετά την πολύμηνη εξαφάνιση τους. Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν και έπειτα από την έξοδο τους στα τέλη Μαρτίου, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι μαζί.

Και μπορεί να έχει ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα με συναυλίες και περιοδείες, όταν όμως πρόκειται για την προσωπική της ζωή τα ξεχνάει όλα. Η star που μας άφηνε άφωνες με τις πάλαι ποτέ εκκεντρικές και παράξενες εμφανίσεις της, φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένη. Η Lady Gaga και ο Christian Carino φαίνεται πως είναι φουλ in love και το απολαμβάνουν.

41C6E93400000578 0 image a 24 1498571662848

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τον σύντροφο της να την ξεναγεί στην περιοχή του Montauk στο East Hamptons, ενώ εκείνη απολάμβανε την συντροφιά του. Μπορεί να μην είναι απο τα ζευγάρια που βλέπουμε συχνά, είναι όμως ένα από αυτά που θαυμάζουμε και ζηλεύουμε (με την καλή έννοια) για το πόσο αγαπημένοι είναι.

41C6E86800000578 0 image a 25 1498571669601