Ο Cristiano Ronaldo ποζάρει με τα νεογέννητα και τον μεγάλο του γιο και ρίχνει το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Cristiano Ronaldo ποζάρει με τα νεογέννητα και τον μεγάλο του γιο και ρίχνει το Instagram

Έχεις δει πιο cute φωτογραφία από αυτή;

Νωρίτερα την εβδομάδα που μας πέρασε, μάθαμε πως ο Cristiano Ronaldo έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, αφού μέσω παρένθετης μητέρας απέκτησε δύο δίδυμα παιδάκια, τον Mateo και την Eva όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είναι τα ονόματα τους. Και ενώ περιμέναμε την επιβεβαίωση ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κοινοποίησε στο account του στο Instagram την Παρασκευή που μας πέρασε μία φωτογραφία, κρατώντας τα αγκαλιά.

Φυσικά και ήταν η πιο γλυκιά φωτογραφία που είχαμε δει μέχρι πριν από κάποιες ώρες, που ο Πορτογάλος άσος αποφάσισε να ρίξει το Instagram, αφού κοινοποίησε εκ νέου μια φωτογραφία, λίγο πιο διαφορετική από την προηγούμενη. Σε αυτη υπήρχε ακόμη ένα άτομο και αυτό δεν ήταν άλλο από τον μεγάλο του γιο, Cristiano Ronaldo Jr.

Όπως θα δεις ο Cristiano είχε ως σκοπό σίγουρα να ρίξει το Instagram. Δεν έχουμε δει ποτέ ξανά πιο γλυκιά και όμορφη φωτογραφία από αυτή. Ο μεγάλος του γιος κάθεται δίπλα δίπλα με τον μπαμπά του σε μία κούνια, κρατώντας ο καθένας από ένα από τα νέα μέλη αγκαλιά.

Ο μεγάλος του γιος κρατά την Eva, η οποία είναι πραγματικά τόσο μικροσκοπική και είναι 100% η πιο τρυφερή φωτό που είδαμε σήμερα. Να σου αναφέρουμε μόνο πως μέσα σε 6 ώρες έχει συγκεντρώσει 3,768,944 likes!


Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί;