Οι 50άρες ίσον με δυο 25άρες! Η Nicole Kidman με ολόσωμο μαγιό είναι ό,τι πιο sexy θα δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι 50άρες ίσον με δυο 25άρες! Η Nicole Kidman με ολόσωμο μαγιό είναι ό,τι πιο sexy θα δεις σήμερα

Φωτιά στα κόκκινα

Η Nicole Kidman είναι μία από τις ηθοποιούς που θαυμάζουμε απίστευτα, τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για την διαχρονική της ομορφιά. Γυναίκες σαν τη Nicole Kidman έχουν αποδείξει πολλές φορές πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω.

Η 50χρονη ηθοποιός λοιπόν, στην τελευταία της εμφάνιση μας απέδειξε αυτό ακριβώς που είπαμε από πάνω, πως η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα νούμερο. Η star φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του LOVE magazine και πραγματικά μας άφησε να την κοιτάμε με το στόμα ανοιχτό. Η Nicole Kidman φόρεσε ένα κατακόκκινο μαγιό –ολόσωμο- και πάθαμε πλάκα με το κορμί της.

nicole kidman flaunts her nipples in sexy red swimsuit cowboy hat post

Ποια Kendall Jenner και ποια Gigi Hadid; Η ηθοποιός εμφανίστηκε όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί και σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν πως διανύει το 50ο έτος της ηλικίας της. Έχεις ακουστά την έφραση «η 40άρα ίσον με μία 20άρα» έτσι; Εμείς είπαμε να την αλλάξουμε λίγο και να προσθέσουμε κάποια χρόνια παραπάνω.

Όσο χρονών και να είναι άλλωστε, το σίγουρο είναι μόνο ένα. Η Nicole Kidman με μαγιό είναι πραγματικά ό,τι πιο σέξι έχεις δει!