Μα τι έρωτας! Το διάσημο ζευγάρι είναι full in love και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι έρωτας! Το διάσημο ζευγάρι είναι full in love και ιδού η απόδειξη

Μέχρι και πρόταση γάμου πιστεύουμε πως θα της κάνει

Το πιο δυνατό «σ’αγαπώ» που λες στο άλλο σου μισό δεν είναι αυτό που το φωνάζεις πιο δυνατά από οτιδήποτε, αλλά αυτό που το αποδεικνύεις με πράξεις. Με πράξεις σαν κι αυτή του διάσημου ηθοποιού στην γνωστή κληρονόμο, που την –λογικά- την έριξε στα πατώματα. Υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο να κάνεις για την αγάπη σου, από το να χαράξεις το όνομα του/της για πάντα επάνω σου;

Σίγουρα όχι! Αυτός ακριβώς έκανε και ο Chris Zylka, που «χτύπησε» στο χέρι του τατουάζ με μεγάλα έντονα γράμματα το όνομα της Paris Hilton. Απ’ ότι φαίνεται ο ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, αλλιώς δεν θα έκανε ένα τατουάζ, το οποίο θα έχει για πάντα χαραγμένο επάνω του.

Όπως καταλαβαίνεις η star ένα σοκ το έπαθε μόλις το είδε και ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία με το τατουάζ, γράφοντας στη λεζάντα: «Τόσο τυχερή! Η αγάπη μου με εξέπληξε και έκανε τατουάζ το όνομα μου με γραμματοσειρά της Disney. Το έκανε έτσι γιατί μου είπε πως είμαι το πιο μαγικό μέρος στη γη και επιτέλους βρήκε στην πριγκίπισσα του παραμυθιού του».

Καλέ τι έρωτας είναι αυτός; Αυτοί οι δύο θέλονται πάααρα πολύ!