Η γυμνή αλήθεια της Emily Ratajkowski! Δες την ολόγυμνη φωτογραφία της στο Love Magazine & μείνε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γυμνή αλήθεια της Emily Ratajkowski! Δες την ολόγυμνη φωτογραφία της στο Love Magazine & μείνε

Το απόλυτο κορμί

Αν μας έλεγε κάποιος να διαλέξουμε ανάμεσα στη Bella Hadid, την Kendall Jenner και την Emily Ratajkowski, κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο από το κορμί, τότε η ψήφος εμπιστοσύνης μας θα πήγαινε με τα χίλια –που λέμε- στην Emily. Μπορεί να μην είναι μοντέλο της Victoria’s Secret όπως τα άλλα δύο κορίτσια, όμως με αυτό το σώμα και τις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς τη θυμάσαι και τη θαυμάζεις θέλοντας και μη.

Αν την ακολουθεις στο Instagram, τότε θα έχεις δει τις φωτογραφίες της και θα ξέρεις ήδη για ποιο πράγμα σου μιλάμε. Η 26χρονη καλλονή έχει ένα άψογο κορμί και δεν διστάζει λεπτό να φωτογραφηθεί είτε γυμνή, είτε απλά topless. Όπως και να ‘χει πάντα ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό και πραγματικά δεν καταβάλει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Κάπως έτσι συνέβη και αυτή τη φορά, που η Emily φωτογραφήθηκε για το LOVE Magazine πιο γυμνή από ποτέ. Και μπορεί να μην είναι καν μία Kardashian, ωστόσο ο τρόπος που δρα και φωτογραφίζεται την κάνει άνετα μία από αυτές.

https://www.instagram.com/p/

Ο Patrick Demarchelier ήταν ο φωτογράφος που τράβηξε τις πόζες της νεαρής σταρ και η δουλειά του ήταν πραγματικά εξαιρετική. Ο Patrick κοινοποίησε τις φωτογραφίες της Emily στο προσωπικό του Instagram account και έχουν ήδη σχεδόν 30 χιλιάδες likes –κάτι που μεταξύ μας δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο-.