Ο Brad Pitt μόλις ξεκίνησε έναν καινούργιο πόλεμο με την Angie! Η δήλωση που σίγουρα την εξαγρίωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt μόλις ξεκίνησε έναν καινούργιο πόλεμο με την Angie! Η δήλωση που σίγουρα την εξαγρίωσε

Ποιος είδε την Angie και δεν την φοβήθηκε

Μοιάζει σαν χθες και όμως έχουν περάσει ακριβώς 10 μήνες από τότε που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, σοκάροντας όλο τον κόσμο. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο τα media δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ασχολούνται με το -πρώην- ζευγάρι και τα προβλήματα που κάθε τόσο προκύπτουν ανάμεσα τους.

Πάνω που νομίζαμε πως μετά την τελευταία τους συνάντηση στο Λονδίνο –όπου είδε τα παιδιά του μετά από πολύ καιρό- όλα έχουν φτιάξει μεταξύ τους και έχουν βρει μία κοινή πορεία, μαθαίνουμε πως ο Brad έκανε μία δήλωση στην Angelina, που μάλλον μόνο πόλεμο θα δημιουργήσει μεταξύ τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα tabloids αυτής της εβδομάδας, ο 53χρονος ηθοποιός φέρεται να είπε στην Angie πως θέλει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών και πως θα τα μεγαλώσει μόνος του. Υποθέτουμε φαντάζεσαι τι επικράτησε και πως αντέδρασε η Angelina, η έκφραση «ταύρος σε γυαλοπωλείο» πιθανότατα της ταιριάζει γάντι.

Το Gossip Cop ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει αυτή την είδηση αναφέροντας, πως ο Brad δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στην Angelina (δεν παίρνουμε όρκο και για την ίδια βέβαια), ενώ στην συνέντευξη του στο GQ είχε πει πως δεν θα κάνει κάτι που θα τον φέρει σε ρήξη με την 43χρονη ηθοποιό, καθώς θέλει να έχουν καλές σχέσεις για τα παιδιά τους.

Τι ακριβώς ισχύει, θα το μάθουμε λίαν συντόμως!