Όπως δεν την έχεις ξαναδει!Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της, η star ποζάρει γυμνή και μας «τρελαίνει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν την έχεις ξαναδει!Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της, η star ποζάρει γυμνή και μας «τρελαίνει»

Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε έτσι

Το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της και διάσημο ηθοποιό επίσης, μετράει μόλις κάποιους μήνες και αν και πέρασε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά ως single μαμά και με πολλά πρότζεκτ να τρέχουν, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και πλέον μπορεί να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της.

Και ενώ κανείς θα περίμενε να είναι καταβεβλημένη λόγω οριστικού χωρισμού, εκείνη όχι μόνο δεν το πήρε στραβά (ήταν ουσιαστικά χωρισμένη δυο χρόνια τώρα), αντιθέτως την είδαμε αρκετά ανανεωμένη, απελευθερωμένη και σε πολύ απαγορευμένες σκηνές.

Η Jennifer Garner έχει κλείσει μια και καλή το κεφάλαιο Ben Affleck (και καλά έκανε αν μας ρωτάς) και έχει αφοσιωθεί στη δουλειά και στα παιδιά της. Και αν κρίνουμε από τις ερωτικές σκηνές στις οποίες και απαθανατίστηκε με τον πρωταγωνιστή του Breaking Bad, Bryan Cranston, τότε είναι σίγουρο πως έχει διαγράψει το παρελθόν. Η 45χρονη και ο συνάδελφος της ηθοποιός πρωταγωνιστούν στο νέο δραματικό show του Hollywood, Wakefield και είναι ίσως η πρώτη φορά που τη βλέπουμε έτσι.

42AB286A00000578 4728150 image a 8 1500980587642

Πότε με εσώρουχα και πότε χωρίς αυτά, η Jennifer μας έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχαμε ξαναδεί και μας άρεσε πολύ! Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως ίσως κάτι τρέχει με τον Bryan μιας και βρέθηκαν ιδιαίτερα κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά η διαφορά ηλικίας τους μας διχάζει κάπως (16 χρόνια είναι αυτά).