Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει το μπικίνι της και «κόβει ανάσες» στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει το μπικίνι της και «κόβει ανάσες» στο Instagram

Summer is here!

Ο Ιούλιος έφτασε στο τέλος του (μία μέρα έμεινε) και η Κατερίνα Καινούργιου τον αποχαιρέτισε με τον πιο sexy –και καλοκαιρινό- τρόπο. Εάν είσαι ακόμη στην πρωτεύουσα και αργείς ακόμη για τις διακοπές σου καλό θα ήταν να αποφύγεις να δεις την φωτογραφία της, για ευνόητους φυσικά λόγους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που ξεκίνησε εχθές τις διακοπές της, βρίσκεται με τις φίλες της στην Πάτμο και κάθε τόσο μας δείχνει τις ομορφιές του νησιού μέσα από το προσωπικό της Instagram account. Η αλήθεια είναι πως τα τοπία που μας δέιχνει και στα stories της είναι απίστευτα, όταν όμως ποζάρει μόνο με το μαγιό της τα λογια είναι περιττά.

Πριν από λίγη η ώρα η Κατερίνα Καινούργιου κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προφίλ της και πραγματικά «έκοψε ανάσες». Τόσο με το απίστευτα υπέροχο κορμί της, όσο και με το φόντο. Η παρουσιάστρια εισκέφθηκε το νησί Λειψοί, που βρίσκεται δίπλα από την Πάτμο και μας χάρισε την πιο ωραία φωτογραφία της ημέρας.

Είναι περιττό να σου περιγράψουμε το κορμί της Κατερίνας, αφού η φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της. Μία μόνο ματιά στο προφίλ της είναι αυτό που χρειάζεσαι.