Το νέο επαγγελματικό βήμα της Beyonce είναι κάτι που δεν περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο επαγγελματικό βήμα της Beyonce είναι κάτι που δεν περίμενες με τίποτα

Μαντεύεις τι έχει στο μυαλό της η Queen Bey;

Όταν διαβάζεις πως η Beyonce είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο της επαγγελματικό βήμα, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι κάποια απρόσμενη συνεργασία, ένα περίεργο καινούργιο τραγούδι και γενικά κάτι που έχει σχέση με τη μουσική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μαντέψεις, πως η sexy τραγουδίστρια και προσφάτως νέα μανούλα ενδιαφέρεται να αγοράσει μία ομάδα μπάσκετ στο NBA.

Ναι, ναι καλά διάβασες! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Bloomberg, η 36χρονη τραγουδίστρια ενδιαφέρεται να αγοράσει μερίδιο της ομάδας μπάσκετ της γενέτειρας της, και αυτή δεν είναι άλλη από τους Houston Rockets. Ο προσωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας Les Alexander, ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα, πως πουλάει την ομάδα.

Και μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη η οριστική της τιμή, αλλά σύμφωνα με το Forbes αναμένεται να είναι γύρω στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Με μία δεύτερη σκέψη που κάναμε βέβαια δεν μας φάνηκε και τόσο περίεργη η κίνηση της, αφού και η ίδια έχει δηλώσει πως της αρέσει πολύ το μπάσκετ, ενώ αρκετές είναι και οι φορές που έχει παρευρεθεί στις κερκίδες του.

Και αν κρίνουμε από το γεγονός πως πληρώνει 100χιλιάδες δολάρια την κάθε μία από τις 6 νταντάδες των διδύμων της δεν το θεωρούμε και απίθανο να την αγοράσει.