Γέννησε εκτάκτως με καισαρική! Τα πρώτα λόγια και η φωτογραφία με την κόρη της

Γέννησε εκτάκτως με καισαρική! Τα πρώτα λόγια και η φωτογραφία με την κόρη της

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήλπιζε και γέννησε με καισαρική τομή αντί με φυσιολογικό τοκετό.

Με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου που η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της, ανακοίνωσε ότι γέννησε με καισαρική τομή το πρώτο της αγγελούδι, κάτι που η ίδια δεν περίμενε, μιας και πίστευε ότι όλα ήταν μια χαρά.

Θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές της, η ίδια τους ενημέρωσε ότι γέννησε με καισαρική τομή γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία:

«Όλα πονάνε. Ο λαιμός μου πονάει σαν να τον συνέθλιψα σε τροχαίο, το στήθος μου πονάει γιατί προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι η νέα του «δουλειά». Έχω μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια επειδή έχω κοιμηθεί ελάχιστα, το σώμα μου δεν απορροφά τα παυσίπονα και η κοιλιά μου πονάει επειδή είχα άλλα όνειρα για το πώς θα είναι η γέννα μου και τελικά όλα «έφυγαν» από το παράθυρο. Η κόρη μου είχε άλλα σχέδια για τη γέννησή της και το μόνο που μπορώ τώρα να σκεφτώ είναι το πόσο υπέροχα, μαγικά, και απίστευτα το κορμί μου δημιούργησε αυτό το πλάσμα και το παρέδωσε σε εμένα ασφαλές. Πραγματικά εμφανίστηκε μπροστά μου. Το τι περνά το σώμα μιας γυναίκας δεν περιγράφεται. Τα πάντα γίνονται με απόλυτη ακρίβεια. Δεν θα άλλαζα τίποτε από πόνο που ένιωσα. Νιώθω σαν να κέρδισα το λαχείο. Ευχαριστώ για την αγάπη σας και τις προσευχές σας!».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr