Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό

Γωγώ Φούντα
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό

Σε λίγη ώρα θα γίνει η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στην οδό Σκουφά και η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ηθοποιός πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.
Η οικογένεια της ζήτησε αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook.
Οι κόρες της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου, η αγαπημένη της εγγονή Ζένια Μπονάτσου και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφθασαν από νωρίς στην εκκλησία εμφανώς συντετριμμένοι. Η Μαρία Ελένη έφθασε στην εκκλησία με τον σύντροφό της, Μάκη Σούλη.

Η Μιμή Ντενίση, η Νικολέττα Καρρά, η Νεφέλη Ορφανού, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αντώνης Λουδάρος είναι από τα άτομα που έφθασαν νωρίς στον ιερό ναό του Αγίου Διονύσου για να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, o Ευάγγελος Βενιζέλος, η Φάνη Πάλη- Πετραλιά, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Παναγιώτης Κουρουπλής, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Νικόλαο, η Βάνα Μπάρμπα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμάτης Φασουλής, η Σάσα Σταμάτη, η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην Ζωίτσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr