Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη του διαφήμιση και εσύ ΠΡΕΠΕΙ να τη δεις

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη του διαφήμιση και εσύ ΠΡΕΠΕΙ να τη δεις

Γιατί το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη

Τι και αν βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και οι θάλασσες της Αττικής -και όχι μόνο- μας περιμένουν για να κάνουμε τις βουτιές μας. Εντάξει, μπορεί μόλις να γύρισες από τις διακοπές σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το καλοκαίρι τελείωσε και πως δεν μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία σου.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην ηλιοθεραπεία, είδες μήπως την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Ο Ντάνος της καρδιάς μας, ο νικητής του Survivor που τους προηγούμενους μήνες μας καθήλωσε στον καναπέ και δεν κάναμε ρούπι κάθε βράδυ, συμμετέχει στο νέο ψηφιακό spot της Hawaiian Tropic και μας κάνει να θέλουμε να αγοράσουμε όλα τα αντιηλιακά της τώρα.

Η διαφήμιση αυτή έχει στόχο να παροτρύνει το ευρύ κοινό να προστατεύεται από τις βλαβερές επιπτώσεις της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας, διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα του ενυδατωμένη και υπέροχη όλες τις ώρες της ημέρας ... ακόμα και κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων σπορ και δραστηριοτήτων. Και με έναν Γιώργο Αγγελόπουλο στο spot αυτό τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένα.

Ο Σκιαθίτης εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι μας δείχνει τις ικανότητες του στα αγαπημένα του σπορ, ενώ δεν παραλείπει να χρησιμοποιήσει και το αντιηλιακό του. Και μόνο αυτό τα λέει όλα και απορούμε, πως δεν έχεις πατήσει ακόμη το play. Να σου αναφέρουμε επίσης πως με τα Hawaiian tropic προϊόντα άντρες και γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα γνωρίζοντας ότι προστατεύονται υπεύθυνα από την πρόωρη γήρανση (UVA) και τα εγκαύματα (UVB), καθώς τα προϊόντα φέρουν επίσημη πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Skin Cancer Foundation.