Η είδηση επιβεβαιώθηκε! Η Kendall Jenner χώρισε και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση επιβεβαιώθηκε! Η Kendall Jenner χώρισε και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Αυτή τη φορά ελπίζουμε να κρατήσει

Μόλις πριν μία εβδομάδα κυκλοφόρησε η είδηση πως η Kendall Jenner έχει χωρίσει με τον ASAP Rocky και έχει βρει εκ νέου τον έρωτα στα μάτια ενός μπασκετμπολίστα. Ήταν ομολογουμένως μία από τις ειδήσεις που μας ξάφνιασαν, αφού δεν είχαμε καταλάβει καν πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως είχαμε αρκετό καιρό να τους δούμε μαζί, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, το νεαρό μοντέλο ακολουθεί τα βήματα της μεγάλης αδερφής της Khloe και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες χώρισε τον rapper, προκειμένου να τα φτιάξει με έναν μπασκετμπολίστα. Φαίνεται, πως το άθλημα τις τραβάει τις αδερφές Kardashian-Jenner και κάπως έτσι έπεσε στα δίχτυα του και η Kendall.

Μία πηγή αναφέρει πως, η σχέση της 21χρονης νεαρής σταρ με τον 28χρονο φόργουορντ των Los Angeles Clippers, Blake Griffin, είναι ακόμη πολύ καινούργια και πρόσφατη και γι’ αυτό δεν ανακοινώνουν κάτι επίσημα. «Το ζευγάρι έχει βγει πολλές φορές έξω βόλτα και έχει αρχίσει να γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ακόμη επίσημα μαζί, αφού το πρόγραμμα και των δύο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο το πηγαίνουν αργά», αναφέρει πηγή στο OK! Magazine.

Εμείς πάντως πιστεύουμε πως πολύ γρήγορα θα ανακοινώσουν κι επίσημα τη σχέση τους και περιμένουμε την ημέρα που θα γίνει αυτό!