Η προδοσία άργησε μια μέρα! Η αντίδραση του Tom Cruise στη νέα σχέση της πρώην συζύγου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η προδοσία άργησε μια μέρα! Η αντίδραση του Tom Cruise στη νέα σχέση της πρώην συζύγου του

Τι ανέφερε ο ηθοποιός;

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει πλέον γνωστό πως η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι κι επίσημα μαζί. Μια βόλτα τους στην παραλία και μία φωτογραφία όπου περπατούν χέρι-χέρι ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει την σχέση τους -κάτι που ήδη ξέραμε βέβαια-. Όπως καταλαβαίνεις ενθουσιαστήκαμε με την είδηση αυτή, γιατί το διάσημο ζευγάρι επιτέλους δεν θα κυκλοφορεί πια ινκόγκνιτο.

Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τον Tom Cruise, ο οποίος μόλις έμαθε τα νέα δεν ενθουσιάστηκε και πολύ. Βλέπεις ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον Jamie Foxx και νιώθει κάπως προδομένος που ο καλύτερος του φίλος βγαίνει με την πρώην σύζυγο του. Για την ακρίβεια ο 55χρονος ηθοποιός ήξερε από την αρχή για την σχέση τους και γι’ αυτό είχε σταματήσει και τα πολλά πάρε δώσε μαζί του.

59b081f4e33da 1 tom cruise jamie foxx 59b081e357064

«Ο Tom ήξερε για την κρυφή σχέση της Katie και του Jamie από την αρχή και πάντα τον ενοχλούσε που τους έβλεπε μαζί. Και όσο το ζευγάρι έβαλε τα δυνατά του, προκειμένου να το κρατήσει κρυφό από τον κόσμο, ο Tom ήταν τόσο καλά δικτυωμένος που τους ανακάλυψε σχεδόν με το που ξεκίνησαν να βγαίνουν», αναφέρει μία πηγή στο HollywoodLife και συνεχίζει: «Ο Tom είναι σοκαρισμένος και στεναχωρημένος που η Katie βγαίνει με έναν συμπρωταγωνιστή του που κάποτε θεωρούσε πολύ καλό φίλο. Νιώθει προδομένος και από τους δύο».

Φίλε μας Tom αυτά συμβαίνουν αν δεν προσέχεις και αφήνεις την γυναίκα σου. Τώρα θα πρέπει να ζήσεις με αυτό.