Η ηθοποιός αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή της. Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ηθοποιός αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή της. Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τη σχέση τους

Η star είναι γνωστή για το υπέροχο στυλ της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους όνομα στον χώρο της μόδας και το γνωρίζουμε πια καλά. Βέβαια πάντα μας απασχολούσαν και με τα πιο προσωπικά τους ζητήματα, αφού οι σύντροφοι τους ήταν άξιοι σχολιασμού και δεν εννοούμε αρνητικά.

Η αλήθεια είναι πως πάντα είχαν μία έφεση στους μεγαλύτερους άνδρες, γι’ αυτό καμία περιέργεια δεν μας προκαλεί το γεγονός, πως η Mary Kate Olsen απαθανατίστηκε με έναν κύριο εμφανώς μεγαλύτερο της κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

442DBEC100000578 4876370 Wearing her auburn tresses in loose waves the former actress loo a 33 1505221480859

Δεν γνωρίζουμε στοιχεία του εν λόγω κυρίου, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο stars μεταξύ τους είναι φίλοι. Ο τρόπος που μιλούσαν ωστόσο και η απόσταση που κρατούσαν μεταξύ τους δεν έμοιαζε και πολύ φιλική. Η 31χρονη ηθοποιός φορούσε ένα ζευγάρι πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ δεν είχε και καθόλου μακιγιάζ. Στις περισσότερες φωτογραφίες έχει απαθανατιστεί να μιλά με τον ψηλό ξανθό συνοδό της πυροδοτώντας φήμες περί νέας σχέσης.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους ή αν είναι όντως φίλοι, δείχνουν όμως πολύ ταιριαστοί.