Η συντετριμμένη σύζυγος του ηθοποιού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την τραγική απώλεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συντετριμμένη σύζυγος του ηθοποιού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την τραγική απώλεια

Είναι τόσο άσχημο και οδυνηρό

Μόλις εχθές μάθαμε για την τραγική απώλεια του διάσημου ζευγαριού και αυτό ήταν ομολογουμένως η πιο άσχημη και λυπηρή είδηση που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του ανακοίνωσαν πως έχασαν το δεύτερο παιδάκι τους και πραγματικά η λύπη μας ήταν τεράστια. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία απώλεια στην οικογένεια και πόσο μάλλον όταν αυτή είναι το ίδιο σου το παιδί.

Ο Jonathan Rhys Meyers ανακοίνωσε πριν από κάποια 24ωρα πως η σύζυγος του, Mara Lane, απέβαλλε ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Το ζευγάρι περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, όμως μοιράζεται τον πόνο με τους θαυμαστές του και τους δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να το ξεπεράσει πιο εύκολα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μάλιστα βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει στο Instagram account της το βίντεο από την στιγμή που ο γιατρός της ανακοινώνει πως το μωράκι της δεν έχει πια σφυγμό, για να το ξεπεράσουν τόσο οι ίδιοι πιο γρήγορα, αλλά και για να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν βιώσει ή βιώνουν παρόμοια κατάσταση.



Σε ένα post μάλιστα η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε την ψυχή σας και τις ιστορίες σας μαζί μας, καθώς αυτό μας βοηθά να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό».

443898E800000578 4879322 image a 5 1505287753238