Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της, η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και μιλάει γι' αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της, η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και μιλάει γι' αυτό

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η γνωστή τραγουδίστρια σπάει την σιωπή της και μιλάει για την κατάσταση που βίωνε με τον σύζυγο της, πολύ πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Οχτώ χρόνια έγγαμου βίου και ένα παιδί ένωνε το διάσημο ζευγάρι, το οποίο πλέον δεν είναι μαζί και ανήκει πια στα χωρισμένα ζευγάρια της showbiz.

Η Fergie και ο Josh Duhamel αποφάσισαν μετά από 8 χρόνια γάμου πως είναι καλύτερα να ζήσουν χωριστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από το καλό του παιδιού τους. Η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της και δήλωσε ανακουφισμένη όταν μαθεύτηκαν τα νέα για εκείνη και τον σύζυγο της.

Fergie Josh Duhamel Anniversary Instagram Photos 2017

«Ειλικρινά, ήταν λίγο πιο περίεργο για εμάς με όλες αυτές τις ρομαντικές ερωτήσεις που μας έκαναν. Είμαστε εξαιρετικοί φίλοι, αγαπάμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, και απλά φτάσαμε στο σημείο που τα πράγματα πια ήταν περίεργα. Δεν υπάρχει το κατάλληλο και τέλειο timing, οπότε απλά αποφασίσαμε να το κάνουμε», ανέφερε η Fergie μιλώντας στο People για το γεγονός πως κρατούσαν κρυφό τόσους μήνες τον χωρισμό τους.

Τάδε έφη η «φίλη» μας Fergie για τον εδώ και μήνες μυστικό χωρισμό της από τον Josh Duhamel και μας έλυσε -περίπου- την απορία που μας είχε δημιουργηθεί.