Όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Η Marion Cotillard στη νέα της ταινία πιο γυμνή από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Η Marion Cotillard στη νέα της ταινία πιο γυμνή από ποτέ

Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε έτσι

Η Marion Cotillard είναι μία από τις αγαπημένες μας και πολύ επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει. Πέρυσι τέτοιο καιρό το όνομα της ακουγόταν παντού, αφού κατηγορήθηκε ως το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν συνέβη ποτέ και τίποτα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, αφού εκείνη περίμενε το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγο της Guillaume Canet.

Τον Μάρτιο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ενώ η τελευταία της εμφάνιση έγινε τον Μάιο στις Κάννες. Δεν το λες και μικρό χρονικό διάστημα αυτό που πέρασε από τότε. Και κάπως έτσι λοιπόν την είδαμε στις σκηνές της νέας της ταινίας και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η Marion Cotillard έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην γαλλική ταινία Les Fantômes d'Ismael ή αλλιώς Ismael’s Ghosts.

Βέβαια το θέμα δεν είναι πως έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά το πως εμφανίζεται σε αυτόν. Η 41χρονη ηθοποιός είναι πιο γυμνή από ποτέ και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν χρειάζεται φυσικά να σου πούμε κάτι για το κορμί της, έπειτα από δύο εγκυμοσύνες διατηρείται υπέροχα και μπορείς να το εξακριβώσεις και μόνη σου βλέποντας τις φωτογραφίες.

448CE01300000578 4905582 image m 80 1505995771764

Πρώτη φορά βλέπουμε τη Marion σε τόσο extreme σκηνές και νομίζουμε πως θέλουμε να δούμε την ταινία αυτή μόλις βγει.