Πιο ερωτευμένη από ποτέ! Η Taylor Swift και ο σύντροφος της σε ρομαντικό ραντεβού στο Λονδίνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ερωτευμένη από ποτέ! Η Taylor Swift και ο σύντροφος της σε ρομαντικό ραντεβού στο Λονδίνο

Είναι όμορφη, είναι νέα, είναι επιτυχημένη και τους τελευταίους μήνες είναι και φουλ ερωτευμένη. Η Taylor Swift μπορεί να την «πάτησε» αρκετές φορές στο παρελθόν με τις προηγούμενες σχέσεις της, ωστόσο αυτή τη φορά έχει προσπαθήσει πολύ –και απ’ ότι φαίνεται τα έχει καταφέρει- να κρατήσει τον έρωτα της με τον Joe Alwyn σε πιο χαμηλούς τόνους.

Και μπορεί να μην τους βλέπουμε πολλές φορές μαζί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι ζευγάρι. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια και τον σύντροφο της να απόλαυσαν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση μιας και έμειναν στο σπίτι της Cara Delevingne.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν δεν υπήρξε ούτε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο του ζευγαριού από την εξόρμηση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία πηγή ανέφερε στη Sun πως η Taylor ταξίδεψε ως το Λονδίνο για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του Joe και η φίλη της Cara, προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει στο σπίτι της στο Chiswick.

Προφανώς και η star μπορεί να μείνει στα ακριβότερα και πιο χλιδάτα ξενοδοχεία, αλλά δνε ήθελε να ρισκάρει το να την δουν με τον Joe όταν έχει προσπαθήσει τόσο σκληρά για να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το σίγουρο πάντως είναι, πως η τραγουδίστρια είναι φουλ ερωτευμένη.