Η JLo στηρίζει το Puerto Rico όπως πρέπει, άβαφη και ατημέλητη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η JLo στηρίζει το Puerto Rico όπως πρέπει, άβαφη και ατημέλητη

Στο έλεος του τυφώνα Μαρία βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες το Puerto Rico, το οποίο έχει σχεδόν αφανιστεί από τους ισχυρούς ανέμους. Ο τυφώνας Μαρία, κατηγορίας 4, έφτασε στο νησί με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Το πέρασμα του ήταν καταστροφικό και έχει σχεδόν αφανιστεί, με τον Ντόναλντ Τραμπ να κηρύσσει το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. «Το Πουέρτο Ρίκο είναι σε μια πολύ, πολύ, πολύ ευαίσθητη κατάσταση. Το δίκτυο ηλεκτροδότησης καταστράφηκε, έχει σχεδόν αφανιστεί», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δηλώσεις του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Η Jennifer Lopez ήταν μία από τους stars που στάθηκε στο πλευρό των Πορτορικανών και το έκανε όπως ακριβώς έπρεπε, εντελώς ατημέλητη και τελείως άβαφη. Η Λατίνα τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της account στο Instagram, όπου καλεί τον κόσμο να βοηθήσει και να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.



«Παρακαλώ βοηθήστε μας να διαδώσουμε τη λέξη (τα hashtag που έβαλε) για να σώσουμε τις αδελφές και τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη», έγραψε η JLo χρησιμοποιώντας τα hashtags #UnitedForPuertoRico #UnidosPorPuertoRico??. Το βίντεο της είδαν περίπου 2 εκατομμύρια άτομα, ενώ συγκέντρωσε και πολλά σχόλια.