Saturday’s love: Ο Αποστόλης Τότσικας με τα διδυμάκια του είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Saturday’s love: Ο Αποστόλης Τότσικας με τα διδυμάκια του είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Μα δες πόσο έχουν μεγαλώσει

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα διδυμάκια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα έγιναν δύο ετών και οι γονείς τους, τους ετοίμασαν το πιο όμορφο πάρτι για να το γιορτάσουν. Μοιάζει με ψέμα το πόσο γρήγορα πέρασαν δύο χρόνια από τότε που γεννήθηκαν και δες τα τώρα πόσο έχουν μεγαλώσει.

Πριν από μερικές ώρες η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται ο σύζυγος της Αποστόλης Τότσικας, παρέα με τα δύο παιδάκια του (Άγγελο και Ειρήνη) να παίζουν και να τρώνε πρωινό.

Είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι, όταν σκέφτεσαι «Σάββατο με την οικογένεια σου». Τα μικρούλια πια δεν είναι και τόσο μικρά, και αν σε αυτή τη φωτογραφία δεν φαίνεται πολύ, μια βόλτα στο προφίλ της Ρούλας Ρέβη θα σε πείσει πως τα διδυμάκια έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι αξιαγάπητα και πανέμορφα, όπως ακριβώς οι γονείς τους. Μάλιστα όσο τα βλέπουμε, τόσο πιο πολύ πιστεύουμε πως η μικρή μοιάζει με τη μαμά της (έχει παρει και τα ξανθά μαλλιά της) και ο μικρός στον Αποστόλη Τότσικα. Εσύ τι λες;