Θυμάστε την Κατίνα από τις Μάγισσες της Σμύρνης; Σήμερα παίζει στην Μουρμούρα…

Θυμάστε την Κατίνα από τις Μάγισσες της Σμύρνης; Σήμερα παίζει στην Μουρμούρα…

 «Οι μάγισσες της Σμύρνης» προβλήθηκαν από το Mega το 2005 και έκαναν μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ήταν και η μικρή Μαρία Χάνου, η οποία υποδύθηκε την Κατίνα σε παιδική ηλικία.

Και αν δεν σας λέει κάτι το όνομά της, να σας θυμίσουμε ότι είναι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

-Η Μουρμούρα δεν είναι η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση. Είχες υποδυθεί τη νεαρή Κατίνα στις «Μάγισσες της Σμύρνης» όταν ήσουν 11 ετών.

«Τώρα είναι εντελώς διαφορετικό. Σε εκείνη την ηλικία ήταν για μένα ένα παιχνίδι όλο αυτό, δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η δουλειά μου ή ότι έχω κάποιο λόγο που το κάνω» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Εσύ στη σχέση σου είσαι της... μουρμούρας;

‘Είμαι της μουρμούρας, ναι! Δεν το παραδέχομαι στη σχέση μου, όμως είμαι γκρινιαρούλα! (γέλιο) Τι μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού; Όταν κοιμάμαι δεν θέλω να με ξυπνάνε ούτε να κάνουν θόρυβο γύρω μου, ακόμα κι όταν πρέπει να με ξυπνήσουν δεν θέλω! Έχω γκρινιάξει πολλές φορές για αυτό!»

-Εντοπίζεις κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα;

«Ναι, η Βέλη είναι από τα άτομα που ό,τι έχουν στο μυαλό τους θα στο πουν. Αν κάτι την ενοχλήσει, θα το πει ή θα το δείξει δεν θα κρατήσει κάτι. Θα το πει και θα την αρχίσει την γκρίνια κατευθείαν. Σε αυτό μοιάζουμε πολύ.»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr