Μας έχει μπερδέψει: Η star απαθανατίζεται με νέο συνοδό και τα σχόλια πέφτουν βροχή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας έχει μπερδέψει: Η star απαθανατίζεται με νέο συνοδό και τα σχόλια πέφτουν βροχή

Είναι κάπως αναποφάσιστη ή είναι ιδέα μας;

Δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από τότε που η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε με γνωστό star να περνάει το βράδυ μαζί του σε γνωστό bar της Νέας Υόρκης, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Hollywood. Νέοι, ωραίοι και οι δύο, σούπερ ταλαντούχοι αποφάσισαν να ενώσουν τις μοναξιές τους.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστέψαμε κι εμείς και όσοι είδαν πριν από τρεις ημέρες την Dakota Johnson παρέα με τον Jon Hamm σε μία έξοδο που μόνο φιλική δεν την έλεγες. Αμ δε όμως! Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει άλλη άποψη ή πως είναι κάπως μπερδεμένη, αφού μόλις λίγες ημέρες μετά εθεάθη με νέο συνοδό σε sushi restaurant του Los Angeles.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 28χρονη ηθοποιός ήταν παρέα με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin και ήταν πολύ στοργικοί ο ένας με τον άλλον. Οι δυο τους κάθισαν στο sushi restaurant και γελούσαν και πείραζαν ο ένας τον άλλον συνεχώς, αναφέρουν πηγές στο περιοδικό People.

Δεν ξέρουμε αν η ηθοποιός είναι σε σχέση με κάποιον από τους δύο κυρίους, όμως είναι ξεκάθαρο πως είναι αρκετά μπερδεμένη. Θα μάθουμε σύντομα τι πραγματικά συνέβη.