14 πράγματα που δεν ξέρεις για την Angelina Jolie (το τελευταίο θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό)

Διονυσία Ζαπατίνα
14 πράγματα που δεν ξέρεις για την Angelina Jolie (το τελευταίο θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό)

Είτε είσαι fan της, είτε όχι, ένα γεγονός είναι αναμφισβήτητο για την Angelina Jolie. Δεν είναι μια συμβατική star.

Δεν είναι από αυτές που μπαίνουν σε καλούπια, ζει τη ζωή της όπως ακριβώς θέλει η ίδια και δεν της καίγεται καρφί. Bonus track είναι και κούκλα (αυτό βέβαια είναι εν μέρει υποκειμενικό).
Κι αν πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα για εκείνη και τη ζωή της θα εκπλαγείς. Γιατί ψάξαμε και βρήκαμε ιδιαίτερα facts της ζωής της που κάποια μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

2425279bef5519aeed8b6ba08a7be2b7

1. Μετά το Cyborg 2, την πρώτη της ταινία το 1993, η Angelina Jolie δεν πήγε σε καμία audition για έναν ολόκληρο χρόνο! Κι αυτό γιατί δεν της άρεσε καθόλου η ταινία, το αποτέλεσμα και ο εαυτός της. Οι κριτικοί την «έσκισαν» -δικαίως- η ταινία πάτωσε –λογικά- και η ίδια έχει δηλώσει πως όταν την είδε στην οθόνη αρρώστησε –κυριολεκτικά- από την στενοχώρια της.

Louis Vuitton Angelina Jolie

2. Για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Louis Vuitton το 2011 πληρώθηκε 10 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ σε ηθοποιό για να γίνει κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας οποιουδήποτε οίκου μόδας. Δεν ξέρουμε αν η παρουσία της τα «έφερε» πίσω τα χρήματα αυτά αλλά η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο καμπάνιας έχει κάνει μόλις τρεις.

Angelina jolie exposes hollywood illuminati rituals 678x381

3. Ως την ηλικία των 20 η Angelina είχε δοκιμάσει ότι ναρκωτική ουσία κυκλοφορούσε στην αγορά, ίσως και κάποιες που δεν κυκλοφορούσαν ακόμα. Είχε μια πραγματικά δύσκολη εφηβεία και αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα για τα οποία έχει μιλήσει και δημόσια. Ο εθισμός της τέλειωσε στα 24 της χρόνια όταν πια νοσηλεύτηκε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε ειδική κλινική μετά από νευρικό κλονισμό.

iloveuselessknowledge 2014 11 09 19 36 15

4. Έφτιαξε ένα ολόκληρο καταφύγιο άγριας ζωής για τον υιοθετημένο γιο της Maddox. Για να έχει το παιδί επαφή με την χώρα της καταγωγής του και τις ρίζες του, η Angelina αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι μέσα σε μια τεράστια έκταση έξω από την Καμπότζη μέσα σε πλούσια βλάστηση στην οποία κυνηγούσαν οι ντόπιοι. Πλέον το μέρος προστατεύεται και το κυνήγι απαγορεύεται. Για την προσπάθειά της αυτή μάλιστα τιμήθηκε και από τον Βασιλιά της χώρας με την τιμητική υπηκοότητα του κράτους της καταγωγής του γιου της.

809db5f97be93678ff69d0617e92ae3a

5. Στον γάμο της με τον Jonny Lee Miller (τον πρώτο της γάμο δηλαδή) η Angelina πήγε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι κι ένα λευκό t-Shirt με το όνομα του συζύγου της γραμμένο με το αίμα της (Το λες και λίγο, spooky) . Εντάξει, δεν είναι συμβατική σε τίποτα. Στο θέμα του γάμου περιμένατε να είναι;

fec488be414447c033bc2efb36913bbc jolie pitt angelina jolie

6. Η οικογενειακή της φωτογράφηση με τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε με τον Brad Pitt είναι η πιο ακριβοπληρωμένη όλων των εποχών και κόστισε στο περιοδικό 40.000.000 δολάρια! Ποσό που πήγε εξ’ ολοκλήρου στο ίδρυμά τους Jolie-Pitt Foundation. Η Jennifer Lopez για την δική της φωτογράφηση με τα δίδυμά της είχε πάρει περίπου τα μισά ενώ οι φωτογραφίες του γάμου Moore-Kutcher κόστισαν πέντε φορές λιγότερο!

77e13d262f49b70a3a4f1ee11a839fee

7. Στην προσωπική της περιουσία –θα δούμε βέβαια αν θα μείνει αλώβητη μετά το διαζύγιο- συμπεριλαμβάνονται πέντε εκλεκτά ακίνητα «φιλέτα» Ένας Πύργος στη Γαλλία, ένα υπέροχο σπίτι στην Νέα Ορλεάνη, ένα εξοχικό Condo στο Los Feliz, ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη και ένα παραλιακό σπίτι στο κοσμοπολίτικο Malibu.

8cfd149e1f2913a4b4dfa727a9bb59a5

8. Παντρεύτηκε με τον Billy Bob Thorton μόλις μετά από 2 μήνες σχέσης. Γνωρίστηκαν το 2000 στο Las Vegas και μάλιστα την εποχή που εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Ψιλά γράμματα αυτά για την Angie μας που και η ίδια τότε ήταν σε σχέση με κάποιον άλλον.

2618ADF700000578 0 image a 107 1424904858634

9. Μετά από χρόνια απομάκρυνσης και κάκιστων σχέσεων, τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της Jon Voight την εποχή που έπαιξαν μαζί στο Tomb Raider. Τα βρήκαν μεν αλλά δεν τα…κράτησαν. Το 2002 η Angelina αφαίρεσε μέσω δικαστηρίου το όνομα του πατέρα της από τα επίσημα χαρτιά της. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν ήθελε να έχει από εκείνον απολύτως τίποτα.

angelina jolie rolling stones anybody seen my baby billboard 650

10. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της την απέρριπταν συνεχώς σε όλες τις auditions που συμμετείχε. Οι περισσότεροι casting directors την έβρισκαν πολύ «σκοτεινή» -δεν τους αδικούμε τους ανθρώπους- και δεν την ήθελαν. Εννοείται πως δεν έκατσε να σκάσει. Συμμετείχε στις ταινίες μικρού μήκους του αδερφού της και σε άφθονα video clips για πασίγνωστα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Rolling Stones στο "Anybody seen my baby" και ο Lenny Kravitz.

Gia ANgelina Jolie

11. Την περίοδο που έκανε γυρίσματα για το Gia (για την ζωή του πασίγνωστου πλην όμως άκρως προβληματικού super model Gia Carangi) για να βελτιώσει τις υποκριτικές της ικανότητες υιοθέτησε μια μέθοδο που θέλει τους ηθοποιούς να μην «βγαίνουν» ποτέ από τον ρόλο που ερμηνεύουν ακόμα και όταν δεν είναι πια στο γύρισμα. «Έγινε» δηλαδή ο ρόλος της είτε ήταν στο σετ, είτε όχι. Όλοι γύρω της πίστευαν ότι ψιλοτρελάθηκε και ανησύχησαν πολύ αλλά το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού για την ερμηνεία της αυτή πήρε μια Χρυσή Σφαίρα.

c0a110b0c0a85fbf5448d3d9e4a93eb1

12. Είναι από τους ελάχιστους stars αυτού του βεληνεκούς που δεν έχει και αρνείται και να αποκτήσει, υπεύθυνο για τα Media και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων. Ότι δήλωση δική της βγαίνει στα media την επιμελείται η ίδια και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

3efe647fbbc481f490028e8ead567f9a fierce women fashion women

13. Δεν έχει φίλους και φίλες. Δεν είναι καθόλου κοινωνική, δεν την ενδιαφέρει κιόλας να έχει φίλους και συνηθίζει να μιλάει και να μοιράζεται τις σκέψεις της, τους προβληματισμούς της ή οτιδήποτε την απασχολεί μόνο με την οικογένειά της και τους εκάστοτε συντρόφους ή συζύγους της. Όπως έχει η ίδια παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της δεν νιώθει ότι χρειάζεται κάτι άλλο.

1fcf124438ac838e535a8e4af93164c1 style rock rock concert

14. Η Angelina θα μπορούσε ποτέ να μην έχει γίνει ηθοποιός. Το όνειρό της ήταν να έχει γραφείο κηδειών και να διοργανώνει θεαματικές κηδείες! Αλήθεια δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη αυτό. Αυτό που είναι έκπληξη είναι το γεγονός πως το προσπάθησε κιόλας αφού άφησε τη σχολή Lee Strasberg μετά από 2 χρόνια σπουδών ηθοποιίας για να δοκιμάσει την τύχη της ως… νεκροθάφτης! #TrueFact Έκανε μάλιστα και ειδικές σπουδές γι’ αυτό. Τώρα αν πούμε οτι θα της ταίριαζε το επάγγελμα θα είμαστε κακές;