Baby alert: Ο star του Game of Thrones έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert: Ο star του Game of Thrones έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Να τους ζήσει

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο διάσημος ηθοποιός και όπως καταλαβαίνεις, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων και η σύζυγος του μόλις εχθές του χάρισε ένα ακόμη παιδάκι.

Ο διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη πέντε χρονών και τώρα απέκτησε ένα ακόμη μέλος. Βέβαια δεν γνωρίζουμε ούτε το φύλο του μωρού, ούτε και το όνομα του γιατί το ζευγάρι κρατά με μεγάλη επιτυχία την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός δεν ανακοίνωσε ποτέ δημόσα την εγκυμοσύνη της συζύγου του, ενώ δεν μας έχει αποκαλύψει ποτέ και το όνομα του πρώτου του παιδιού.

Ο Peter Dinklage και η συγγραφέας-σκηνοθέτης σύζυγος του, Erica Schmidt είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι αυτή τη στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το συναίσθημα του να γίνεσαι γονιός; Ο Tyrion Lannister και η σύζυγος του είναι μαζί εδώ και δώδεκα χρόνια και χθες ολοκληρώθηκε για μία ακόμη φορά η οικογενειακή τους ευτυχία.

4587176700000578 0 image a 55 1508536628009

Να τους ζήσει το παιδάκι τους λοιπόν!